torsdag, juli 01, 2010




Nätet har varit försvunnet efter gårdagens åskväder men är tillbaka igen. Något att sätta på tacksamhetslistan.
Dorado fick en Kraniosakral behandling av Ingela igår. Han reagerade mycket med att stretcha det mesta av kroppen särskilt käkarna. Inte bara som när de gäspar utan fram och tillbaka och lite hur som. Hade glömt att det knäppte så mycket i dem när han kom till mig. Om tre veckor ska han få en behandling till. Har en förhoppning om att han ska bli mer avslappnad i största almännhet av dessa behandlingar. Skulle behöva några själv ;)

Eva och Z är i trakterna nu och i morgon ska vi till Stöde med hästarna. Rosa och Jasmine har nog åkt redan idag. Har inte åkt med Dorado sedan förra sommaren så det känns lite motigt men det ska säkert gå bra. På lördag är det målgång och maskerad i Nordanstigsrallyt som hägrar. Särskilt intresserad av att se vad PerOla med company hittat på. Ska komma ihåg kameran.

Så bra man har det :)

Bilderna: Har målat i alla fall hälften innuti stallet.

5 kommentarer:

Ingela sa...

Kan du göra nåt med ullen som fåren har? =)

Maria sa...

Ingela är "super", Nova brukar vara jättepigg och samarbetsvillig några dagar efter hon fått behandling av Ingela. Hoppas du får önskad effekt på din snygging!
Ha det bra i Stöde.

jenny sa...

Kom gärna förbi western dagen i Åh också :)
http://www.njurundaprivatryttare.dinstudio.se/news_1.html

Elisabeth sa...

Vi ska åka ner till Maskeraden som tydligen är kl 17.00 så då har ni nog slutat för dagen kan jag tänka mig. Vi tillbringar den tidigare delen av dagen i Stöde. Hoppas att det blir fler tillfällen så att jag får se era hästar och träffa er.
Ullen har jag tidigare bara lagt mellan raderna i landet. Vill du ha lite så går det bra :)

Frida sa...

Vad mycket härliga aktiviteter du har omkring dig! Ser fram emot att se vad PerOla har hittat på!
Ha en härlig dag!