söndag, december 09, 2012


Så fort en helg går och så lite jag får gjort. Läste dock i DN om risken för stroke när man stressar så jag bestämde mig för att fortsätta i snigeltempo ;) I alla fall till nästa år.
Långsam frukost med en tidning och sen upptäcka att det är dags för kaffe gillar jag. Bra böcker och repriser på TV också :) Förberedde för städning men har inte kommit riktigt dit än. Lämnat in bilen till bilmannen i nästa by har jag gjort i alla fall.  Upptäckte att det inte fanns någon värme i Volvon och tills nästa kallperiod är det bäst att få det gjort. Lite bökigt blir det alltid när man är utan bil men det brukar gå. Inte många bussar ut hit bara.

Inte mycket till hästande denna helg heller men de verkar gilla mig ändå :) De kanske tycker att det är skönt att slappa de också. Faktiskt använder de hela hagen trots djupsnön och det blir lite pulsande  här i backarna. Överväger att låta någon skotta ridplanen men det är alltid lite osäkert för att den kan bli farlig för ponnyerna som är barfota. Nackdelen med att ha lösdriften mitt i alltihop som vi har . Andra fördelar finns dock.


2 kommentarer:

Blenda Elby sa...

Låter skönt och klokt med en lugn period.

Marion Princic sa...

stress - stroke och cancer
men du verkar ju förbygg ganska bra, ska följa din exempel och börjar med det direkt :)