lördag, december 29, 2012Det är bäddat lite varstans nu och Smilla misstycker inte. Tyvärr har hon det lite besvärligt med smällandet som satt igång nu. Det verkar snarare tillta i styrka den här skotträdslan. Hon har fått lugnande tablett och feromonerna i vägguttaget osar och de kanske hjälper lite. Helst ska alla vara i samma rum men det fungerar inte alltid. Lite måste vi göra också. Ska strax ut i snöyran för att hälsa på mamma och sen hämta en till stockholmare i stan :)

5 kommentarer:

Cornelia sa...

Mysigt ser det ut, men stackars djur som plågas av alla dessa jävla smällare. Börja de redan idag i Sundsvall????
Som tur är håller dom på här bara vid nyårsnatten, men det räcker ändå för hästarna :(

Elisabeth sa...

Då har du tur här är det ofta flera dagar före och efter aftonen. Verkar dock som om det är lite mindre i år :)

Ulrika sa...

Här verkar försäljningen gå ner, för en av affärerena hade desperat uppvsining idag vid kl 16. Lika förvånad som glad över att jag inte hade hunden med mig i bilen när jag skulle handla mat i stan. Pang och poff i tjugo minuter.

Elisabeth sa...

Oj oj då hade jag inte kunnat handla där om hunden varit i bilen. Tänk om det kunde bli omodernt med det där eländet..

Cornelia sa...

Jag hoppas verkligen att folk snart ska börja förstå att de gott kan lägga pengarna på något bättre och att de börja tänka på både hus och vilddjur istället. Jag har aldrig förstått varför man ska kasta massor med pengar på fyrverkeriet. Jag ska jobba i morgon natt och min sambo ska se till att hästarna är inne i tid. Det känns bättre att ta in de istället för att låta de tokspringa ute. Här i byn skjuter de även raketer den sista april och i fjol började dom alldeles för tidigt, jag hann inte in med hästarna och det blev nästan katastrof eftersom de skjuter direkt över hagen min :( Jag hoppas att den här nyårsafton ska gå bra för er alla och era djur.