söndag, maj 27, 2012


Ännu en fin dag, fin på alla sätt.Vackert väder, trevligt sällskap , natur och hästar. Invigning av rid och vandringsled i Njurundatrakten. Vilket jobb de har lagt ned och så bra det har blivit. Hoppas kunna rida där så småningom. Är imponerad  av Lotte Nord och de andra som gjort det här möjligt.

 Små gästhagar  gör att man kan antingen vid Ovansjöparken eller på Bergafjärdens havsbad kan äta i lugn och ro medan hästarna vilar. Utmärkt skyltning längs hela leden med extra upplysningar om de olika platserna. Bra parkeringar för hästtransporterna dessutom. Åtta km led gånger två är rätt lagom till häst tycker jag. Gick hälften på egna ben idag och är tacksam att kroppen fungerar så bra :)

Vackra westernekipage, Jenny W och Frida Å och andra som jag inte känner prydde invigningsplatsen och fint besök av landshövdingen dessutom.  Fotona blev inte så bra tyvärr, kanske var solen för stark men kanske börjar min kamera sjunga på sista versen. Seg är den och allmänt märkligt.

Måste än en gång konstatera att islandshästfolk verkar ha det extra trevligt med sina hästar. Undrar om man kan smälta in där om man sätter på sig en islandströja och puffar upp gossens man lite extra..

4 kommentarer:

Jenny sa...

Får man låna bilden på Kidden och Martinique?

Elisabeth sa...

Det är klart :)

annica sa...

En liten fråga, om man nu inte vill gå hela vägen fram och åter utan gå en del och ha med egen matsäck, finns det nåt bra ställe att stanna på?

Marion Princic sa...

har tänkt samma sak angående islandsfolk...