söndag, januari 05, 2014

Så då har de åkt hela gänget. Bruce har varit lite orolig och bevakat mig, kanske har han trott att även jag ska försvinna. Det blev tyst här och jag tänkte hänga framför TVn hela kvällen eftersom jag inte alls gjort det på lovet men nu är det hockey... ;)  How interesting really ..

Har hämtat Volvon från reparation. "Väglorna" hade slutat fungera. Bilmannen sa att han inte direkt visste vad han gjort för att det skulle fungera så jag slapp betala :) Skriva upp mentalt om ett annat tack i stället där.

Lite kallare och lite mindre halt i dag. Tack för det. Bilden ovan kom sig av att jag plötsligt mindes mitt i grinigheten över ishalkan att vi hade en alldeles fantastisk sommar :) Önskar mig en till.

Efter att ha läst om hundträning en del så känns det ungefär som när jag upptäckte att det mesta av min gamla hästträning nog inte var så bra.. allmän förvirring. Undrar just om det finns någon mycket bra hundmänniska att ta några lektioner för. Här i Sundsvallsområdet. Att få hjälp med att läsa av vissa saker hos terriern. Skulle helst vilja göra rätt från början. Vi tycker i alla fall om varandra mycket och så härligt glad och kelen
han är. Det smittar av sig på mig direkt på morgonen.

6 kommentarer:

Blenda Elby sa...

Undrar då vad väglor är för nåt? Gissar på körriktningsvisare?

annica sa...

Det går att boka privatlektion på hundens hus om man vill, Lena är duktig och har en bra filosofi :-)

Ulrika sa...

Undrar som Anna.

Elisabeth sa...

Aha väglor är de där som tar bort regnet från rutan.. det trodde jag var allmänt känt :)

Hundens hus blir allt mer intressant Annica.

annica sa...

Nu fick jag lära mig nåt nytt idag :-)

Blenda Elby sa...

Jaha, regnvinglarna!