onsdag, oktober 16, 2013
Det känns angeläget för mig att få bort så mycket av hästarnas efterlämnade högar som möjligt. Egentligen alltid men särskilt nu innan de fryser till is. Har kommit på något som underlättar och det är att ladda ned radioprogram på mobilen. Lyssnar på Vetandets värld, På minuten, Spanarna, Kropp och själ och Vetenskapsradion Historia bland annat.

Pat Parellis podar kanske skulle passa bättre med grepen i hand egentligen ;) David Lichmans podar har jag på Ipoden, kanske ska ta fram den för dom kan man lyssna på många gånger. Tänk att Ipod känns lite passe´ redan. Det är mycket som går fort inte bara tiden.

Själv går jag dock mycket långsamt eftersom min höft har passerat bäst före tydligen. Har skickat efter Boswellia Serata dock och den här gången är det extra spännande att se hur det hjälper för nu är det snart ryggsäck och kryckor som gäller annars ;)

Bilden togs med mobilen häromdagen när vi och eleverna var på Norra Berget. Den omtalade Skvadern. Tror aldrig att hösten varit så vacker som i år.

Lekte med Dorado i tunna linan i kväll. Han känns rätt stark trots minimal träning. Orkar galoppera efter kanten i långsam takt och tar höger galopp ofta nu. Har bara belönat när han fattat höger galopp i höger varv ett tag även om han blivit lite frustrerad när han mest fattat vänster och inte fått något. Tänkte ett tag att det kanske blir för mycket att förstå men det verkar som om det ordnat sig. Han är klok när han är lugn den hästen.

3 kommentarer:

Eva Östman sa...

Han ser väldigt stark ut på bilden i fredagsinlägget!

Nu får vi hoppas på Boswellan - den har ju alltid hjälpt förut så det gör den säkert nu också. Annars får det bli körning för dig också :-) Med fjädring i sätet!

Blenda Elby sa...

Ryggsäck?

Nattdans på Hovdala sa...

Hopp och hej till dig och din höft. Den blir bättre!