lördag, september 14, 2013Nu gäller det att ålla immunförsvaret uppe. Kanske bra att jag redan inlett en "sund" period nu. Gäller bara att hålla i när livet kommer emellan. Eller så är allt perfekt som det är det känns bara inte så just nu ;)

Tråkigt att vara vegetarian behöver det i alla fall inte vara den här tiden på året. Försöker att tänka på varje måltid som ett sätt att bygga min hälsa och vara tacksam för maten. Vackert är det vegetariska också.

För mitt minne så skoddes Dorado i går. Det har varit lite mystiskt med honom i veckan, han har verkat nervös och i onsdags var han ute ur hagen. Ingen tråd nere och ponnyerna inne så han har tydligen hoppat. Hittade långa tagel som satt fast på utsidan av trästaketet så möjligen där då. Inte likt honom alls så kanske de haft besök i hagen ? Han hade rivit av sig en sko och i går morse var han lite halt..  det såg bättre ut efter skoningen. Inte hoven med hovbensskadan som tur var.

Tackar för det otroligt vackra vädret vi haft denna vecka också.

2 kommentarer:

Ingela sa...

Hur var det nu ifjol, den här tiden? de också var oroliga. Nåt du skrev på bloggen??? det var inte grävlingen iallafall ;o)

Elisabeth sa...

Kanske något som vandrar hemåt :) och har vägarna förbi i september.. Ska kolla det som jag skrev i fjol, lite lustigt om det är så.