måndag, september 02, 2013


Kitty och jag såg Blue Jasmine igår kväll . Jag var alldeles tagen av den. Tänker mig att gå mer på bio i höst fast det har jag å andra sidan tänkt förut. Fin känsla att sitta där i mörkret och vara helt inne i filmen. Det blir sällan så när man ser på film hemma i TVsoffan.

Fick tips om att plocka in de gröna tomaterna och låte dem mogna på en bricka. Frosten lär väl komma snart nu. Tycker att skörden är riklig för att vara utomhusodlat. De stora är från Lars Kranzplantan jag köpte på trädgårdsmässan i våras. Några har mognat tidigare och goda var de. Ska försöka torka några frön och spara till nästa säsong. Kommer inte ihåg vad de hette men de var av en äldre sort.


Ännu en uppstigning klockan fem för att promenera med Smilla. Det går riktigt bra nu, det mesta blir en vana även för morgontrötta ;) Skönt med minimal trafik på byvägen. Borde rida den tiden också men det känns långt borta. I kväll ska jag dock träna mina små tjockishästar. Betet är nästan slut men de syns inte på rondören. Liten suck för hästarna håller nog inte med mig de verkar må bra.

1 kommentar:

Sofie sa...

Bra idé med tomaterna, mina gula börjar bli färdiga men inte de andra så ska nog oxå ta in några så de får mogna inne :-)