lördag, oktober 13, 2012

Vi fick trevlig tid i dagsljus tillsammans igår Dorado och jag. Liberty, den bästa någonsin och jag trodde att jag fångat det på film men det visade sig att batteriet var slut efter de första minuterna ;) Får se om vi kan göra om det, han gjorde byten lugnt och fint. Han lägger sig ner i närheten av mig mer regelbundet nu, tjoho som jag väntat på det.

Höststädade kring lösdriften och Dorado såg ut som inte nu igen jag blir så trött.. Vad fantastiskt bra man har det som har hårdgjort kring stallet särskilt när det regnar varje dag åtminstone en stund.

Vi firade en 50 åring med jobbet, en alldeles väldigt fin hästtjej som blev glad över sin present. En annan av mina arbetskamrater hade gjort en fotobok åt henne med härliga bilder på hennes häst och barn. Särdeles bra initiativ och mycket uppskattat. Dessvärre har de räknat ut att det är jag som står i tur att fylla jämt nästa gång trots att vi är rätt många. Har aldrig firat mig själv på det viset förut men man får kanske bryta det mönstret också. Mysig kväll efter en bra dag.

3 kommentarer:

Melina sa...

Gud vilken vacker häst!

Sv: Åh tack! Jajamen, korsning mellan fjording och arab! :))

Elisabeth sa...

Han gör sig också bra på bild. Lite fjordingattribut har han, ål på ryggen :)

Elisabeth sa...

Och arab i honom också!