söndag, mars 18, 2012


Vad vi tränar just nu Dorado och jag.

Cirkling liberty på hela planen med grinden öppen ;) Tänk att det går riktigt bra nu tack vare hjälpsamma Rosa! Gossen verkar till och med gilla det.

Öppna och sluta från zon 3 och interesting nog så blir han en aning stressad. Zon tre ridning och vad kände jag där hmm... Tänkte träna det varje gång nu och se om vi kan få det bra.

Lär honom ta bettet själv och suga framåt när jag höjer det i mungiporna. Tror det går åt rätt håll.

Idag gjorde jag det inte för det var superhalt här ute men jag har börjat träna att han ska komma självmant och ställa upp sig för uppsittning när jag står på pallen en bit bort. Bra början i alla fall. Det är väl i stort sett allt för tillfället. Allt i mycket sakta mak pga halkrisken men det töar så det blir bättre även där.  Jag har en mycket samarbetsvillig och söt häst som lockar till att pussa på men då är det risk för hår i munnen :)

Strax yoga. Går tre gånger i veckan nu och det är så skönt. Nu ska man inte tro att jag är vig som en yogi, är nog fortfarande stelare än de flesta men det ger effekt lite i taget. Den mentala biten är inte att förakta heller.

Bild med risk för att hamna i bettdiskussion kanske :)

2 kommentarer:

Blenda Elby sa...

Vilken modell på bettet har han?

Elisabeth sa...

Ops! Intressant fråga, jag får fota det så får du se. Jag har inte använt bett på år och dar och glömt det mesta om dem..