torsdag, november 04, 2010


Många rep har man när man tillhör repviftarna ;) Bilden från tvättdag. Är ledig idag och på schemat står att tömma lösdriften. Brukar inte behöva det den här årstiden men allt regn och att hästarna bara går här uppe har gjort den till en sophög. Blöt också. Bara att skaffa torv och spån och börja om. Större bekymmer finns det. Behöver inget gym.

2 kommentarer:

Ingela sa...

Ha en fin dag då! Samma här, ledig och det blir hästaktiviteteter ;o)

Perfekt dag, efter regn kommer sol!

från Marias blogg:

Va kul, Elisabeth att du skriver om godiset, jag funderar också på det där, men har bestämt mig för att det inte är nåt problem eftersom de aldrig har blivit jobbiga av det, dvs biter nafsar, blir odygdiga. Ofta lägger jag ju ändå lite godis på marken och ställen så de får plocka själv, men det är ingen regel.
Jag förstår att det finns en poäng med att handen ska vara ”signalhand” och inte godishand , åtminstone ibland, men om hästarna kan skilja på det är det kanske ok =)

Man får inte underskatta deras förmåga att förstå va ;o)

Elisabeth sa...

Ponnyerna får godis på på marken. Jag har inte alls en lika bra relation till dem. Mitt fel ;) Dorado skiljer på saker och ting och blir mest bara motiverad av godis tycker jag :)