tisdag, maj 25, 2010Hej igen, internet i Tunbyn kan vara lite nyckfullt men nu är det här igen.

För mitt minne nu är potatisen satt. Jag hade två raska herrar till förfogande som grävde gropar, jag gick som en Inkakvinna och lade potatisar i hålen. Ca 8 kg satta, ska bli spännande att se hur mycket det ger. Almandin, Mandelpotatis, King Evard och någon som hette Asparagus ungefär. Skönt att ha det gjort. Många små projekt på gång och det är bra att beta av ett och annat.

Tränade Liberty även ikväll. Försöker rätta in mig efter Pat Parellis senaste talskiva, det här om att träna ungefär lika mycket på de fyra olika "Savvyna". On line har vi gjort mycket och alla de andra lite ;) Kände mig rätt träffad av hans tal, i alla fall när det gäller denna häst.. Gick rätt bra ikväll, en kort stunds träning men alltid något. Har suttit på honom tre gånger sedan jag kom hem, alltid något det också.

Bilderna från mässlokalen på ferian i Jerez. Hästarna verkade vara till salu men jag försökte titta lagom mycket. Ser på bilderna hur fina en del ser ut, var lite avskärmad när jag var där och ville inte låta mig ryckas med. Lite mycket Zapatera över en del.

4 kommentarer:

annica sa...

Åh vilka fina skimmlar!!!
Saknar min fina Zilber när jag ser dessa bilder...

Marion Princic sa...

hahaha jag kænnde mig också rætt så træffad nær jag lyssnade på pat´s audio. ska førsøka att bættra mig ;)

Anita sa...

Hm... vad pratar Bertil och den okände/a om tro? I många avseenden en vacker bild.

Elisabeth sa...

Jag tror han frågade om hon ville följa med till Tunbyn. Han blev lite vild bland alla vackra hästar :)