lördag, juni 16, 2007




Jag har fortfarande ingen kamera så jag "lånar" tre Smilla bilder från Linus blogg.Igår var Zapatera och jag i Selånger och red ut med Rosa och Jasmine.Kändes som i gamla tider.. Lottie var med och bjöd på mat, trevligt.Den större ponnyn börjar bli alldeles för mullig.Det är verkligen olika, grannens varmblod går på stora åkerbeten och gör ingenting men ser rätt fina ut ändå.Lina Brandt har tagit Parellis Level 2. Yngst i Sverige?? Bra gjort! Bertil skulle ha kommit hem från Ryssland imorgon bitti men han ringde och var försenad .De var i norra Finland och skulle inte hinna med nattåget från Luleå.Jag har suttit på nätet och agerat resebyrå.Hoppas att de tider jag gett dem stämmer.En person skulle hämta en bil i Sollefteå och skulle ha anslutning dit, utan nätet skulle det varit svårt att ordna på en lördag kväll.

4 kommentarer:

Cina sa...

Och jag som trodde att vår hund var bortskämd... men jag ser ju att det är fler! Hon är en riktig personlighet, till och med på bild!

Cina sa...

Insåg just att det är så jag sett Tintins hund Milou framför mig (om än lite vitare)på den tiden jag läste den serien.

Elisabeth sa...

Jo du den här med smör på.Men ser det inte lite äckligt ut med det håriga djuret i sängen.I verkligheten tycker jag inte det men på svartvit bild är det gränsfall..

Elisabeth sa...

Cina vilken fin blogg du har .Ska lägga ut länk på en gång nu.