onsdag, april 17, 2013


Gulliga båda de här :) Eller alla tre förresten. Var i Håsjö på Dalpraktiken i helgen. Eva och Monika med fina hundar och hästar och delar av familjen Brandt. Sol och vacker omgivning, kändes som semester. Nu tillbaka i vardagen men våren kommer med stormsteg och jag och Smilla satt på bron mellan sju och halv åtta i kväll. Drack ett glas vin och åt chips som var kvar sen helgen. Nu är de slut och jag ska leva sundare igen ;)

Det mesta är bra och vi har varmt i huset och varmt vatten att duscha i. Kostade skjortan men värmepumpen la av i vintras så det har varit kallt kan man säga. Lite härdad blev man och lätt var det att vakna på morgonen. Höll inte på att vakna alls i morse i värmen men man vänjer sig väl vid 20 grader igen. Diskmaskinen la av den också så det är skönt att slippa värma vatten på spisen nu :) Det är inte bara vi som börjar bli till åren.

Upptäckte att Storasysters revben börjar kännas. Det är första gången jag har en mager häst så jag fick nästan panik ;) Har skickat in träckprov till kolla masken och det var inget så det är något annat. Syster hennes är rund om magen som vanligt. Ska ta in SS och ge lite extramat så får vi se.
Inga kommentarer: