onsdag, april 03, 2013För mitt minne så är ponnyernas hovar verkade och hundens klor klippta. Dorado ska skos den 29e och ser ännu rätt bra ut om fötterna. Ännu en vacker dag, så tacksam.

Lärde mig en del om mäkleri på morgonen. Säkert bra för hjärnan med allt detta nya. Behövs inga korsord för tillfället. Skönt när lägenheten är såld och man kan glömma det där.

Har anmält mig till Dalpraktikens fast track i juni. DP är proffsiga som vanligt och snabbt anlände kursprogram med detaljerad plan för alla dagar! Hörde någon gång för länge sedan att kursen börjar när man anmält sig och faktiskt är det nog så. Känner mig redan mer motiverad att träna mig själv i alla fall. Kunde nästan jogga sju trappor upp till lägenheten i morse. Nu gäller det att hålla sig frisk för att kunna hålla i det här..

Många spännande spår nu. Tio centimeter de där och utan kloavtryck, lutar åt lo kanske :) Såg likadana vid nysnö och då med släpavtryck vilket ska kunna stämma. Inga nya människospår i närheten av det där heller. Fast man vet aldrig kanske är det hund alltihop bara att jag tycker det är roligt med tanken på allt möjligt som springer häromkring ;)

2 kommentarer:

Marion Princic sa...

det kommer bli spænnande att høra om din ftk!

Elisabeth sa...

Ja då kanske jag är lite flitigare med bloggningen också :) Vi blir ett gäng med "gamlingar" i flera bemärkelser. De flesta av oss har varit på kurs tillsammans förut. Det ska bli härligt!