onsdag, mars 06, 2013

Stall Risgränds facebooksida med Carina och Lenas tokroliga inlägg om bla hästarnas vinterdvala är kul. Har ju också dvalat mina djur så gott som men i går gjorde jag dessutom det som damerna påtalat att man får tid till om man söver ner stallet. Ägna sig åt sitt eget utseende :)

Lena hade inbjudit mig till en sminklektion på Bodyshop och något nervös dök jag upp där. Bilderna ska visa före och efter och idag ser jag ut som innan igen ;)  Hade inget smink med mig hem eftersom höet skulle betalas och spån köpas .. men när lönen kommer tror jag nästan att jag ska investera lite :) Om jag inte redan glömt bort det hela då och fallit in i mina gamla takter .. Tack Lena för din ansträngning. Jag var mycket imponerad av det du uppnått med dig själv efter dennna vinter.


En stunds sol på förmiddagen sen storm. Sundsvallsvädret är inte som de visar på väderlekskartorna. Lekte fem minuter med Dorado och han var helt okey trots vindar som höll på att stjälpa oss. Vilken förbättring! Obs som tur är verkar Dorado inte bry sig alls om hur jag ser ut. Tvärtom verkar han med sin aspergerläggning precis som matte tycka om att se samma lika varenda dag. Samma kläder och samma risiga hår.

2 kommentarer:

Eva Östman sa...

Snygging!!

Elisabeth sa...

:) du vet hur det är med bloggbilder..