tisdag, november 20, 2007

Försöker förgäves sätta in lite nya länkar men misslyckas av nån anledning ; Eva Jälmbrant har en fin sida med bilder som kan få vem som helst att vilja ha kallblod :)
Kolla hennes nya häst Hallingblåen oj oj oj ! Sen försöke jag med Helena Eddesjö men det gick inte heller. Lägger ner för idag och försöker göra nån nytta istället.

4 kommentarer:

Anonym sa...

WOOOW, jag kollade upp den på nätet, Hallingblåen, den var verkligen magnifik och speciell. Fantastiskt, häftigt. Känns ju bra iaf att man har en liten trollgubbe hemma ;o)

Elisabeth sa...

Ja det förstår jag det är mäktiga hästar :)

Cina sa...

Ja, kallblod är något helt för sig själv... Jag var på Wången en helg, när Wången fortfarande var platsen för nordsvenskar. Oj, vilka hästar! Och HUR kunde man göra om det stället till en travskola?? Trots att jag håller på islänningar tycker jag det känns helt fel. Och så tycker jag att du är väldigt duktig på att fylla på nytt i din blogg - själv har jag haft totalt hjärnstillestånd ett tag ;-D

Elisabeth sa...

Roligt att höra från dig, jag tittar in på din blogg mest varje dag och började fundera vart du tagit vägen. Var där för en stund sen och såg att du var tillbaka . Bra!!