söndag, februari 02, 2014

Å neej vem har gett sina hästar för mycket mat... Bra draw på dem i alla fall. Kanske just av den orsaken. Nu är det töväder så i morgon kan jag tordas släppa ut dem i större hage även när jag inte är hemma. Ska pallra mig ned till skogskanten och avverka lite sly åt dem så kan jag dra ned lite mer på maten. De får mycket halm men den verkar vara näringsrik den också som det ser ut.

Missade superbilden i går för kameran var inte med. Alla fem kom i galopp med pudersnön yrande kring sig. Kameran ska vara med men den är lite stor kan jag tycka ibland. Det blev inte av och i dag var chansen förbi.

Lyssnar på nedladdade radioprogram som mockningsnöje. Sommar och vinterprogrammen  är roliga och Bodil Jönssons nyårsdito var väl värt att lyssna på. Vi som kanske inte har så bra nära förebilder när det gäller det här att åldras väl ska lyssna till extra ;)

4 kommentarer:

Lyckoprickar-anna sa...

Hm, skyller gärna på en väldigt yvig & tjock vinterpäls... men visst har mina också ett lite väl tjockt lager med hull i år ;)

Känner igen den där känslan när riktiga "kodak-moments" dyker upp & man står där utan kamera & memorerar för fullt det vackra man precis fick uppleva..

Elisabeth sa...

Ja visserligen har Dorado utvecklat en kraftig hårrem med åren han också men bilden talar sitt tydliga språk ;)

Ibland kanske minnet är vackrare än bilden skulle varit men jag tycker att det kan vara förargligt ändå..

Ingela sa...

Ja nu klabbar snön fast =)

Elisabeth sa...

En klar fördel :)