onsdag, maj 29, 2013Många fina dagar och kvällar nu. Sol värme och massor att göra. Mest trevliga saker. Hästarna har det bra, kanske för bra men de är vackra att se på i grönskan. Kari , Judith och Joanna var här i helgen. Två från Stockholm och en från USA. Fick hjälp med det sista på fåren. Huvaligen vad dessa får tycker illa om att bli klippta ;) Deras vardagliga tamhet märks inte riktigt när saxen kommer fram om man säger så. Riktigt barnvänliga är de inte det fick Judith märka. Får väl skylla på en viss desperation hos de fyrbenta vid tillfället.

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Hon ser ju ut som du!

Monica U sa...

Du vet väl att klippa naglar o hår är en form av övergrepp om du är en känslig individ

Ingela sa...

Synd det inte går att rycka ullen, som tussar, som på en jämthund man rycker underullen på när de lossar. Det kanske de skulle tycka vore skönt rent av :P, som att bli kliad. Muffis har sina små ryckstunder, då kommer hon och ställer sig bredvid så får man nagga där det sticker ut som som håller på att lossna =), så vänder hon på sig när hon tycker det räcker och vill att man ska ta nån annanstans ;o) Man tror inte får kan bete sig så, som en hund liksom, eller häst för den delen?

Elisabeth sa...

Längre fram på säsongen kan man rycka det som blev kvar vid klippningen om de har lust att medverka förstås..

Kari är kanske lite lik mig men en klar förbättring och Judith ytterligare en :) Bättre och bättre som man säger i Silva MInd Control.

Ja M mina får håller helt med dig :)