söndag, maj 12, 2013Hempfling pratade om den besvärliga fjärde dagen när man tränar hästar minns jag.. Själv satt jag på hästen i fyra dagar och den sista trodde jag att min ridning var över för evigt. Min något skruttiga höft sa ifrån våldsamt och jag som varit i god form hela vintern tänkte att det här är inte värt det. Man kanske ska börja köra häst i stället.

Var till MirakelMartin( på Kroppia.se) som så lägligt kom till Sundsvall i helgen. Min höft var roterad både hit och dit. Min häst är bra på att kompensera detta eftersom jag inte märkte så mycket när jag red. Tills smärtchocken kom vill säga ;)

Martin tyckte att jag skulle fortsätta plåga mig ett tag . Varannan dag eller så och den 11 juni kommer han tillbaka. Vi kommer inte att vara i toppform till Fasttracken i Håsjö min lilla häst och jag men vad gör väl det...

För mitt minne så fick vi hem ett hölass idag och jag hämtade själv ett halmlass på morgonen. Hästarna har nästan slutat äta halm nu när gräset börjat spira men det dröjer till oktober innan nästa halmsäsong så ett litet förråd känns bra att ha.

1 kommentar:

Ulrika sa...

Tänk att kroppen kan vara så komplicerad!

Roligt ändå att läsa att du rider :)