tisdag, april 13, 2010

"Tower of Doom" det är väl så han kallar detta den gode Lichman. Allt tuffare häst. I kväll puttade han två på varandra stående tunnor sidvärts med ett leende också. Inte långa hästträningar men alltid något.. matten har lagt sig till med något slags gnäggande läte som ska tjäna som uppmuntran tydligen. Bästa att börja tona ner det så att jag inte skrämms när vi träffar andra :)
(Måste säga att jag har blivit allt mindre "vain" med åldern, att lägga ut sig själv med sådan klädsel och utan att ha tränat mer klart skulle jag inte gjort förr.)


För mitt minne, fick hem hö i söndags. 80 balar, hade ca 20 kvar så det ska väl räcka ett tag. En halv transport halm finns också.

Lösdriften nästan tömd. Planerar att ta hem några torvbalar och en del spån på torsdag och fixa skönare säng till djuren. Just nu ser det ut som ett djurskyddsärende där ute men det får göra det i två dagar till. Måste ju jobba också. Köra skottkärror får räknas till fritidsintresse ;)

6 kommentarer:

Rosa sa...

Vad det ser bra ut, han har blivit så modig.

Anonym sa...

Wow, vilken cool kille! :-D
Han ser så lugn och fin ut.

Men det ser ut som om den lilla oxå vill välta tunnor ;-)

/Maria

Nypan sa...

Ja, så är det nog. Man tappar alla hämningar när man blir äldre ;-)
Ni är jätteduktiga ju.

Kram kram

Kerstin sa...

Så duktigt ni är! Vart får ni tag på tunnorna? Har lagt ut massor med "krokar", men inget napp än.
/Kerstin

Ingela sa...

Vilken härlig kväll det var, syns på bilderna! Duktiga hästar som också njuter av att göra saker en sån kväll!
Nä, vi har ju inte heller några såna fina blå tunnor att putta, så trollrik får putta skottkärra istället, hahaha, Han kan nog komma och hjälpa till att putta skottkärra när du ska göra skönare säng till dem ;o)Risk finns dock för att han istället för att putta går på diagonalen sidvärts eller nåt över den. ??

Elisabeth sa...

Tunnorna har jag köpt på bussbolagets garage. De förvarar kylvätska i dem tror jag. Skulle själv gärna få tag i en mindre modell av tunnor också.