onsdag, mars 26, 2014

Så svältfödd på sol man måste ha varit i år. Går bara och känner mig tacksam att den kommit tillbaka. Har mycket att vara tacksam för i största allmännhet. Kvällarna känns ganska långa nu och lite energi finns det kvar efter jobbet till annat. Mockar några kärror och krattar. Än ser det skräpigt ut men det blir bättre och bättre.

Samma gäller hunden också, bättre och bättre menar jag. Han har haft en allergisk reaktion och det stod i hans papper att han var behandlad för det på Irland. Röd och svullen runt nos och ögon samt mellan fram och bakben.Måste erkänna att jag blev minst sagt orolig när det dök upp här också.

Fick en ingivelse och åkte till Mats på Travshopen i Bergsåker. Han är duktig på djurhälsa. Köpte Immun plus tabletter http://www.standardprodukter.se/svenska-kosttillskott-for-hund-katt-immun-plus.html#.UzMJ_xwn-0M  som innehåller 35% MSM och Ionosil kolloidalt silver hade jag hemma i stallet. Efter knappt tre dygn var alla symtom borta och Bruce är finare än han varit sen han kom till oss. Han har varit lite svullen runt ögonen och haft smosk i dem på morgnarna hela tiden och nu är det borta. Fina kajallinjer som inte synts förut har dykt upp. Det rosa i armveckan har försvunnit och det börjar växa mer päls. Håller tre fingrar att det håller i sig men det ska man väl tro. Underbart att inte behöva använda kortison direkt. Härligt med männsikor som Mats.

3 kommentarer:

Åsa Dalpraktiken sa...

Apis hjälper också bra mot allergiska reaktioner.

ingela sa...

toppen! ibland får man bra ingivelser till sig som leder en dit där det finns sånt man behöver ;)

Elisabeth sa...

Ja det är härligt och man lär sig lyssna inåt mer med åldern